radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

OPPDAG SEA-DOO-FORSKJELLEN

no1-selling-watercraft

VERDENS MEST SOLGTE VANNSCOOTER

industry-first-innovation

NY INNOVASJON I BRANSJEN

Grensesprengede egenskaper som den eksklusive bremsen på vannet, fjæring, iControl-teknologier, closed-loop kjølesystem og mye annet.

most-affordable

DEN RIMELIGSTE

Bransjens laveste pris på en basismodell. Ingen annen vannscooter kommer i nærheten1.

fuel-effecient

DRIVSTOFFEFFEKTIVITET

De lette og morsomme Sea-Doo-modellene kan skryte av 35% bedre drivstoffeffektivitet enn sin nærmeste konkurrent2.

suspension

EKSKLUSIV FJÆRING

Ingen annen vannscooter på markedet leverer fjæring på vannet for den aller mest komfortable kjøringen.

0-60

0-96,6 KM/T PÅ 3,8 SEK

Markedsledende når det gjelder nøyaktige målinger på ekte ytelser, og leverer 0-96,6 km/t på 3,8 sek.

race-inspired

5 GANGER VERDENSMESTER

Racing-inspirert ergonomi førte RXP-X til 5 VM-titler takket være det eksklusive Ergolock-systemet med smalt racingsete, skrå fotbrønnkanter og justerbar ergonomisk styring som holder føreren godt på plass for enda mer kontroll.

seadooadvantage

PRISBELØNT AV U.S.COAST GUARD

Sea-Doo har mottatt en rekke designpriser sammen med anerkjennelse av U.S.Coast Guard for bedre båtsikkerhet siden 2009. 

1Kilde: Produsentens nettsted. Prisene varierer i henhold til produktspesifikasjon. 2Basert på BRP intern testing og informasjon på produsentens nettsider.