radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

SPARK TRIXX

MORSOM SKØYER

Farger
  •  
  •  

Nå kan du leke som aldri før, og det har aldri vært enklere og morsommere å gjøre triks - takket være de eksklusive egenskapene til SPARK TRIXX. Dette er antageligvis den mest oppmerksomhetsvekkende vannscooteren som finnes.
Fra

kr 84 900
Be om pris
kapasitet

2 ELLER 3 SETER

vektkapasitet

160 KG ELLER 205 KG

motor

ROTAX 900 HO ACE

skrog

SPARK - LETT OG ENKEL Å HÅNDTERE

EN HELT NY MÅTE Å LEKE PÅ

TRIXX-PAKKE

Nå kan du boltre deg i vannet som aldri før. Det har aldri vært så enkelt - og morsomt - å gjøre triks.

Gjør aldri triks eller stunts når du har med deg passasjer. Ikke gjør forsøk som ligger utenfor ditt ferdighetsnivå og erfaring.

BEDRE TRIKS, PÅ DIN KOMMANDO

VARIABELT TRIMSYSTEM (VTS) MED FORBEDRET REKKEVIDDE

Denne eksklusive Sea-Doo egenskapen gjør at du kan avgjøre hvor høyt du kan løfte nesen eller hvor dypt du kan grave den ned i vannet. Det har aldri vært så enkelt - og morsomt - å gjøre triks.

STÅ STØDIG 

FOTSTØTTER BAK

Kantene på trinnet gir bedre stabilitet og trygghet i ulike oppreiste kjørestillinger. Gjør det enklere å gjøre triks som en profesjonell.

FÅ GODT GREP

STYRE MED JUSTERBAR STYREFORHØYER

Justering av styret lar deg tilpasse opplevelsen til din personlige kjørestil. Flere posisjoner gir bedre mulighet til enkel manøvrering av vannscooteren uansett hvilke forhold det er på vannet.

ENDELØS MORO FOR ALLE

2 ELLER 3 SETER

Liker du å cruise sammen med en eller to andre, Sea-Doo SPARK finnes med både 2-seter og 3-seter.

STANS FORTERE OG LEGG TIL UTEN BESVÆR

INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)

Andre generasjon iBR-system er eksklusivt for Sea-Doo og lar deg stanse raskere. Det tilbyr dessuten bedre kontroll og manøvrering.

* Basert på BRPs interne tester av modeller uten iBR.

LETT OG STERKT MATERIALE

POLYTEC MATERIALE

Dette innovative og støtsikre materialet reduserer vekten på Sea-Doo SPARK for å levere topp ytelser. Pluss at fargen er mer motstandsdyktig mot riper enn glassfiber.

2 MODUSER SOM PASSER DIN KJØRESTIL

ELEKTRONISK GASSHENDEL (iTC)

Velg mellom en raskere eller en smidigere akselerasjon takket være Sport-modus som er tilgjengelig med Rotax 900 HO ACE-motoren, og Touring-modus som er tilgjengelig på alle modeller.

EKSKLUSIVT FOR SEA-DOO

CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING

Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. Det skaper pålitelighet og sjelefred.

Spesifikasjoner

L

LENGDE

110" / 279 cm

LENGDE

110" / 279 cm

B

BREDDE

46" /­ 118 cm

BREDDE

46" /­ 118 cm

L LENGDE : 110" / 279 cm
B BREDDE : 46" /­ 118 cm
kapasitet

2 ELLER 3 SETER

vektkapasitet

160 KG ELLER 205 KG

motor

ROTAX 900 HO ACE

Farge Candy Blue and Chili Pepper Orange Crush & Chili Pepper

TILBEHØR OG

KJØREUTSTYR

LEV UT DIN KOMPLETTE SEA-DOO OPPLEVELSE

Spark_Hero