radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

GTI SE

MER BEKVEMMELIGHET, KOMFORT OG MORO FOR HELE FAMILIEN

Farger
  •  
  •  

Gled deg over Intelligent Brems og Revers (iBR) og mange bekvemmelighetsegenskaper som touring-sete, ombordstigningsstige og Variabelt Trim System (VTS). Pluss at du kan velge mellom 3 motoralternativer, inkludert den drivstoffeffektive Rotax 900 HO ACE.
Fra

kr 113 800
Be om pris
kapasitet

3 SETER

vektkapasitet

272 KG

motor

ROTAX 1503 NA ELLER ROTAX 1503

skrog

GTI - MEDGJØRLIG OG KVIKK

VELG DIN MOTORSTØRRELSE

2 MOTORALTERNATIVER

Velg en av de tre anerkjente Rotax-motorene som alle er pålitelige, morsomme og med god drivstofføkonomi; Rotax 1503 og Rotax 1503 NA.

TILFØY ENDA MER FLEKSIBILITET

BEKVEMMELIGHETSEGENSKAPER

Denne modellen kommer med 116,6 l oppbevaringsplass, touring-sete, ombordstigningsstige og ekstra instrumenter (drivstofforbruk, klokke) som standard.

STANS FORTERE OG LEGG TIL UTEN BESVÆR

INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)

U.S. Coast Guard har siden 2009 anerkjent iBR for å ivareta bedre sikkerhet på vannet. Det Sea-Doo-eksklusive iBR (Intelligent Brake and Reverse) systemet er nå i sin tredje generasjon og gjør det mulig å stanse 48 m* tidligere enn vannscootere som ikke har brems. Føreren kan med begge hendene på rattet kople inn girene forover, bakover og i nøytral for stabil og trygg manøvrering i lave hastigheter.

* Basert på interne BRP-tester.

FINJUSTER VANNSCOOTERENS HOLDNING

VARIABELT TRIM SYSTEM (VTS)

Juster nesevinkelen på vannscooteren høyere (bedre stabilitet i høye hastigheter) eller lavere (for vannsport og hurtigstart) basert på dine preferanser, vannforholdene og antall passasjerer.

3 MODUSER SOM PASSER DIN KJØRESTIL

ELEKTRONISK GASSKONTROLL (Intelligent Throttle Control=iTC)

Velg hvordan du ønsker ytelsene dine takket være ulike kjøremoduser som Touring, Sport og ECO - tilgjengelig via det digitale informasjonssenteret i din vannscooter.

EKSKLUSIVT FOR SEA-DOO

CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING

Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. Det skaper pålitelighet og sjelefred.

JUSTER FARTEN OG BESKYTTELSEN

TYVERISIKRING OG iCONTROL LEARNING KEY

Et digitalt kodet sikkerhetssystem helt unik for din vannscooter, virker som effektiv tyveribeskyttelse. Learning Key begrenser hastigheten for nybegynnere.

Spesifikasjoner

L

LENGDE

132.6" /
336.8 cm

LENGDE

132.6" /
336.8 cm

B

BREDDE

48.5" /
123.1 cm

BREDDE

48.5" /
123.1 cm

L LENGDE : 132.6" /
336.8 cm
B BREDDE : 48.5" /
123.1 cm
kapasitet

3 SETER

vektkapasitet

272 KG

motor

ROTAX 1503 NA ELLER ROTAX 1503

Farge Black & Sunrise Orange BEACH BLUE METALLIC AND LAVA GREY

TILBEHØR OG

KJØREUTSTYR

LEV UT DIN KOMPLETTE SEA-DOO OPPLEVELSE

GTI_Hero