radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

WAKE 155

FOR MAKSIMAL GLEDE PÅ VANNET

Farger
  •  

Denne modellen er perfekt hvis du har tenkt å tilbringe dagen i bølgene og pumpe adrenalin. Den har innfellbart ski-stativ med høyt slepepunkt som holder slepetauet ute av vannet, vår eksklusive ski-modus og et avtakbart stativ for wakeboard.
Fra

kr 131 800
Be om pris
kapasitet

3 SETER

vektkapasitet

272 KG

motor

ROTAX 1503 NA

skrog

GTI - MEDGJØRLIG OG KVIKK

VANNSPORT SOM EN PROFESJONELL

ELEKTRONISK GASSHENDEL MED SKI-MODUS

Denne eksklusive egenskapen lar føreren velge forhåndsprogrammert akselerasjon og fart for gjentatt og presist kontrollert trekk av ski og wakeboard, pluss fordelen med 3 andre kjøremoduser (touring, sport og ECO).

FOR ALT SOM MÅTTE BEFINNE SEG I DIN HEKKBØLGE

3-POSISJONERS SKI-PYLON

Med høyere festepunkt for enkel sleping. Med håndgrep og snorfeste.

TA MED DEG BRETTET OMBORD

AVTAKBART WAKEBOARDSTATIV

Dette avtakbare brettstativet er standard slik at du kan frakte brettet ditt på siden av vannscooteren, og slik at du enkelt kommer fram til ditt favorittsted.

LETT OG STERKT

POLYTEC MATERIALE

Dette innovative materialet reduserer vekten på vannscooteren for å levere toppytelser, selv med mindre motorer, og gjør den enkel å trekke med de fleste personbiler. Pluss at fargen er mer motstandsdyktig mot riper enn glassfiber. Polytec er kun tilgjengelig med de modellene som er utstyrt med Rotax 900 HO ACE.

HOPP UTI ELLER KOM OPP

OMBORDSTIGNINGSTRINN

Gjør det enkelt å komme opp på vannscooteren etter å ha hatt det morsomt i vannet. Med nedfellbar design.

STANS FORTERE OG LEGG TIL UTEN BESVÆR

INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)

U.S. Coast Guard har siden 2009 anerkjent iBR for å ivareta bedre sikkerhet på vannet. Det Sea-Doo-eksklusive iBR (Intelligent Brake and Reverse) systemet er nå i sin tredje generasjon og gjør det mulig å stanse 48 m* tidligere enn vannscootere som ikke har brems. Føreren kan med begge hendene på rattet kople inn girene forover, bakover og i nøytral for stabil og trygg manøvrering i lave hastigheter.

* Basert på interne BRP-tester.

EKSKLUSIVT FOR SEA-DOO

CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING

Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. Det skaper pålitelighet og sjelefred.

Spesifikasjoner

L

LENGDE

132.6" /
336.8 cm

LENGDE

132.6" /
336.8 cm

B

BREDDE

48.5" /
123.1 cm

BREDDE

48.5" /
123.1 cm

L LENGDE : 132.6" /
336.8 cm
B BREDDE : 48.5" /
123.1 cm
kapasitet

3 SETER

vektkapasitet

272 KG

motor

ROTAX 1503 NA

Farge TEAL BLUE METALLIC AND LAVA RED

TILBEHØR OG

KJØREUTSTYR

LEV UT DIN KOMPLETTE SEA-DOO OPPLEVELSE

Wake-Pro-Hero