radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

GTR-X 230

HØYE YTELSER OG MYE FOR PENGENE

Farger
  •  

GTR-X er den rimeligste Sea-Doo X-modellen. La deg begeistre av Ergolock-systemets kontroll og en kraftig superladet 230 hk Rotax-motor. Denne vannscooteren akselererer fra 0-100 km/t på 5,3 sekunder.
Fra

kr 141 700
Be om pris
kapasitet

2 SETER

vektkapasitet

182 KG

motor

ROTAX 1500 HO ACE

skrog

GTI - MEDGJØRLIG OG KVIKK

EN KOMPLETT FØRERFOKUSERT OPPLEVELSE

ERGOLOCK-SYSTEM

Bli ett med maskinen ved å låse kroppen din for enklere manøvrering og mer kontroll, takket være en smalt racing-sete, spesielt skråstilte fotbrønnkanter og justerbar ergonomisk styring (AES).

FLERE KREFTER PÅ VANNET

ROTAX 1503 HO ACE MOTOR 

Utstyrt med Advanced Combustion Efficiency (ACE)-teknologien, en ny generasjon avanserte og superladede Rotax-ytelser. Denne motoren er optimalisert for vanlig drivstoff og er raskere og kraftigere enn sin forgjenger, men fortsatt like drivstoffeffektiv.

JUSTER STYRET

RACINGSTYRE MED JUSTERBAR STYREFORHØYER

Med opp til 37 mm vertikal justeringsrekkevidde er teleskopstyret klar til å håndtere de krevende forholdene som førere av alle størrelser kan møte.

PRESISJONSINNSTILLING

VARIABELT TRIMSYSTEM MED LAUNCH CONTROL

Med rask tilgang til Variabelt Trim System (VTS) på styret kan du finjustere manøvreringsegenskapene basert på førerens preferanser, forholdene på vannet og antall passasjerer. Pluss styreaktivert launch-control som leverer perfekt kontrollert akselerasjon.

BYGGET FOR Å VINNE

PRISVINNENDE DESIGN

Det racing-inspirerte designet er bygget rundt den entusiastiske føreren. Hvert eneste element er bygget for å gjøre kjøringen raskere, tryggere og mer spennende. Designet er overøst med utmerkelser og er bygget for å gjøre det samme for føreren.

STANS FORTERE OG LEGG TIL UTEN BESVÆR

INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)

U.S. Coast Guard har siden 2009 anerkjent iBR for å ivareta bedre sikkerhet på vannet. Det Sea-Doo-eksklusive iBR (Intelligent Brake and Reverse) systemet er nå i sin tredje generasjon og gjør det mulig å stanse 48 m* tidligere enn vannscootere som ikke har brems. Føreren kan med begge hendene på rattet kople inn girene forover, bakover og i nøytral for stabil og trygg manøvrering i lave hastigheter.

* Basert på interne BRP-tester.

3 MODUSER SOM PASSER DIN KJØRESTIL

ELEKTRONISK GASSKONTROLL (Intelligent Throttle Control=iTC)

Velg hvordan du ønsker ytelsene dine takket være ulike kjøremoduser som Touring, Sport og ECO - tilgjengelig via det digitale informasjonssenteret i din vannscooter.

EKSKLUSIVT FOR SEA-DOO

CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING

Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. Det skaper pålitelighet og sjelefred.

Spesifikasjoner

L

LENGDE

130.6" /
331.6 cm

LENGDE

130.6" /
331.6 cm

B

BREDDE

48.5" /
123.1 cm

BREDDE

48.5" /
123.1 cm

L LENGDE : 130.6" /
331.6 cm
B BREDDE : 48.5" /
123.1 cm
kapasitet

2 SETER

vektkapasitet

182 KG

motor

ROTAX 1500 HO ACE

Farge California Green Metallic and Black

TILBEHØR OG

KJØREUTSTYR

LEV UT DIN KOMPLETTE SEA-DOO OPPLEVELSE

GTR_230_Hero