radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

GJØR DIN DAG PERFEKT

MED SEA-DOO

VANNSCOOTER #1 I VERDEN

BRP´s Sea-Doo leverer alltid den spenningen og begeistringen som gjør at bekymringsløse sommerdager blir til uforglemmelige opplevelser. Enten det er familien som skal more seg hele weekenden, venner som tilbringer endeløse timer på wakeboard eller racingkjørere på jakt etter alle muligheter. Uansett - når du er på en Sea-Doo vannscooter, vil du få en fantastisk dag.

✓ BEST PÅ INNOVASJON

med en lang liste av banebrytende innovasjoner: brems på vannet, fjæringssystem, iControl® teknologi mm.

✓ BEST IN AFFORDABILITY

with the Sea-Doo SPARK.

✓ BEST PÅ YTELSE

med det beste vekt-ytelses forholdet.

✓ BEST PÅ KONTROLL

med avansert ergonomisk og intuitiv brems.

✓ BEST PÅ KOMFORT

med bransjens mest eksklusive fjæringsvalg.

✓ BEST PÅ DRIVSTOFFØKONOMI

med den lette og morsome Sea-Doo SPARK.

✓ BEST ANERKJENNELSE

med å være det eneste merket som har fått anerkjennelse fra den amerikanske kystvakten for å ha forbedret båtsikkerheten.

 

BESTE FØREROPLEVELSE PÅ VANN

INNOVATIV

TEKNOLOGI

Sea-Doo bidrar til fantastiske dager ved hjelp av bransjeledende avansert design, kontstruksjon og innovasjon. Fra å finne opp verdens første brems på vannet, til å skape en helt ny kategori vannscooter med Sea-Doo SPARK. BRP designer den beste vannscooteren på markedet slik at du kan oppleve de beste dagene dine på vannet. Og 2016 er intet unntak. Nok en gang løfter Sea-Doo standarden ved å introdusere flere banebrytende teknologier og avansert førerergonomi. Det er det som gjør Sea-Doo til vannscootermerke nr. 1 i verden og skaper enda mer moro på vannet, dag etter dag, år etter år.

FINN DEN RETTE SEA-DOO VANNSCOOTEREN

FOR DEG

Velg enten den morsomme og tilgjengelige Sea-Doo SPARK, den kraftige RXP-X, RXT-X, eller GTX Limited 300 som nå har fått en ny 300 hk Rotax motor, eller en av de spennende andre modellene. Finn den Sea-Doo vannscooteren som passer best for deg og gjør det meste ut av hver eneste dag på vannet.