radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

GTI

STIL, STABILITET OG SKIKKELIG MORO

Farger
  •  

Gled deg over Sea-Doo GTI vannscooterstil, morsomme ytelser og verdifulle egenskaper som Intelligent Brems og Revers (iBR) og lett og sterkt Polytec skrogmateriale.
Fra

kr 98 900
Be om pris
rytterkapasitet

3

motor

Rotax 900 HO ACE (GTI 90) / Rotax 1503 (GTI 130)

skrog

GTI : Medgjørlig + Kvikk

GJERRIG PÅ DRIVSTOFF, RIK PÅ MORO

ROTAX 900 HO ACE

Den kompakte og lette Rotax 900 HO ACE betyr imponerende drivstofføkonomi, mer tid på vannet og mindre tid ved bensinpumpen. Den akselererer raskt og har et utmerket ytelse-til-vekt-forhold.

LETT OG STERKT

POLYTEC MATERIALE

Dette innovative materialet reduserer vekten på vannscooteren for å levere toppytelser, selv med mindre motorer, og gjør den lettere å slepe med de fleste personbiler. Pluss at fargen er mer motstandsdyktig mot riper enn glassfiber. Polytec er kun tilgjengelig med de modellene som er utstyrt med Rotax 900 HO ACE.

OPPBEVAR DET DU ØNSKER

OPPBEVARING FORAN

Den største oppbevaringsplassen i sin kategori* (116,6 l) lar deg oppbevare mye utstyr.

* Produsentens nettsted. Basert på tilsvarende prisede modeller.

STANS FORTERE OG LEGG TIL UTEN BESVÆR

INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)

U.S. Coast Guard har siden 2009 anerkjent iBR for å ivareta bedre sikkerhet på vannet. Det Sea-Doo-eksklusive iBR (Intelligent Brake and Reverse) systemet er nå i sin tredje generasjon og gjør det mulig å stanse 48 m* tidligere enn vannscootere som ikke har brems. Føreren kan med begge hendene på rattet kople inn girene forover, bakover og i nøytral for stabil og trygg manøvrering i lave hastigheter.

* Basert på interne BRP-tester.

3 MODUSER SOM PASSER DIN KJØRESTIL

ELEKTRONISK GASSKONTROLL (Intelligent Throttle Control=iTC)

Velg hvordan du ønsker ytelsene dine takket være ulike kjøremoduser som Touring, Sport og ECO - tilgjengelig via det digitale informasjonssenteret i din vannscooter.

EKSKLUSIVT FOR SEA-DOO

CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING

Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. 

JUSTER FARTEN OG BESKYTTELSEN

TYVERISIKRING OG iCONTROL LEARNING KEY

Et digitalt kodet sikkerhetssystem helt unik for din vannscooter, virker som effektiv tyveribeskyttelse. Learning Key begrenser hastigheten for nybegynnere.

Spesifikasjoner

L

LENGDE

336.8 cm

LENGDE

336.8 cm

B

BREDDE

123.1 cm

BREDDE

123.1 cm

L LENGDE : 336.8 cm
B BREDDE : 123.1 cm
rytterkapasitet

3

motor

Rotax 900 HO ACE (GTI 90) / Rotax 1503 (GTI 130)

skrog

GTI : Medgjørlig + Kvikk

Farge WHITE AND KRYPTON GREEN

TILBEHØR OG

KJØREUTSTYR

LEV UT DIN KOMPLETTE SEA-DOO OPPLEVELSE

GTI_Hero