Loading…
radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare
Utviklet til livet på sjøen

DEN NYE STANDARDEN PÅ VANNET

Den siste Sea-Doo-plattformen leverer det beste livet på vannet uten kompromisser. Fra ytelse, til kabinplass, til bekvemmelighet gir Sea-Doo deg mer. Nå tilgjengelig på GTI-, GTR- og WAKE-modeller...
UTFORSK
KONFIGURABEL. KOMFORTABEL. BANEBRYTENDE.

Plass til å utfolde seg

Med komfortable, modulbaserte tresetere og en nyttig og stor badeplattform gjør den nye designen det like gøy å ligge stille på sjøen som å kjøre rundt.

Stillestående. I fart. Alltid stabil.

Stabil i kjernen

Sea-Doo tilbyr bransjestandarden i stabilitet. Så om du parkerer i en vik, fisker eller driver vannsport med slep, føles disse Sea-Doo-modellene balanserte og sikre. Dette gjelder selv med tre ombord eller under ombordstigning.

Nyttig. Tilgjengelig. Funksjonell.

Smartere oppbevaringsplass

Alt utstyret er nå innenfor en armlengdes avstand. Bransjens første oppbevaringsplass med direkte tilgang foran, som åpnes ved bare å løfte styreposisjonen.* Du behøver ikke reise deg. Ekstra oppbevaringsplass bak er også mulig med det sikre Quick-Attach LinQ™-systemet.

Integrert. Bluetooth. Vanntett.

Lyd? Sjekk.

Kjør til takten av din egen tromme med 100 W BRP Audio-Premium System. Ved å sveipe med fingeren kan du lage den stemningen du ønsker med bransjens første produsentinstallerte, skikkelig vanntette og fullt integrerte Bluetooth‡ lydsystem.
Du kan også høre på musikk mens du kjører med en SPARK med BRP Audio-Portable System.