radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

 

 

 

 

 

LANGT FRA DEN TYPISKE TUREN

Hver tur har et episk potensiale. Hver tur åpner opp for et mylder av muligheter. Hver tur er en anledning til å slippe unna hverdagen for en stund. Gjør deg klar til å flytte grensene for hva du kan gjøre og hvor du kan dra med en vannscooter.

 

Planlegg en perfekt romantisk lunsj på vannet: Nyt en piknik i solskinnet eller bare slapp av i noen timer...

PLASS TIL Å SLAPPE AV

Ha glede av den store, flate badeplattformen, og lag enda mer plass til å slappe av ved å flytte på baksetet.

 

ENDRE PÅ SETENE

Setene kan flyttes slik at du kan slappe av på Sea-Doo akkurat som på sofaen hjemme. Føl deg hjemme - (veldig) langt hjemmefra.

ET PRAKTISK BAGASJEROM: LinQ-systemet med hurtigfeste lar deg raskt og enkelt feste en bensinkanne og en bag eller kjøleboks.

EN HEMMELIG BOKS: Enda mer lagringsplass tilgjengelig under styret. Du trenger ikke reise deg!

DET ULTIMATE HANSKEROMMET: Dette hanskerommet har et vanntett og støtsikkert telefonrom med USB-lader.

Det er ikke lenger en utfordring å finne nok lagringsplass til campingutstyret. Med plass bak og under styret kan alt utstyret pakkes innen rekkevidde.

Sea-Doo's nye plattform er stabil som en klippe. Både i grov sjø, fortøyd i en bukt eller ved kjøring i høy hastighet, føles de nye modellene stødige og pålitelige - selv med tre personer om bord. Med Sea-Doo kan du gi trygt gi noen skyss og ønske velkommen om bord!

STØDIG SOM ET FJELL

Det brede skroget gir økt stabilitet ved høye og lave hastigheter, i rolig og grov sjø, stillestående eller ved ombordstigning.

 

LAVT TYNGDEPUNKT

Det lave tyngdepunktet øker vannscooterens stabilitet.

ENKEL KONTROLL

Fjernkontrollen på den venstre høyttaleren lar deg raskt og enkelt skifte sanger og volum.

FØL MUSIKKENS KRAFT

To kraftige 50-watts høyttalere leverer en klar lyd, selv under kjøring. Musikken fortsetter å spille selv etter at motoren er slått av.

Finn rytmen mens du kjører med BRP Bluetooth Audio Premium System. Med et sveip kan du skape atmosfæren du ønsker for å holde den episke stemningen i gang hvor du enn kjører.

 

EN NY GENERASJON

Sea-Doo har generert sterke følelser siden 1968. 50 år senere forsetter den tradisjonen med modellprogram 2018. Uansett om du er ute på eventyr, oppdager nye steder eller bare slapper av, vil disse revolusjonerende nye modellene gjøre konseptet vannscooter om til et personlig eventyr.

FOR 50 ÅR SIDEN SKAPTE VI SPORTEN.

50 ÅR SENERE REVOLUSJONERTE VI DEN IGJEN.

Leverandør av sterke følelser

 

 

DET ER MYE MORO Å EIE OG KJØRE EN SEA-DOO! DET ER VÅRT FELLES ANSVAR Å GJØRE DETTE TIL EN FLOTT OPPLEVELSE FOR ALLE.

MITT ENGASJEMENT SOM EN ANSVARLIG FØRER

 

KAMPANJER

 

FINN EN FORHANDLER

SØK

 

SE PRISLISTEN