radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

GTX Limited

STANDARDEN FOR TOURING-YTELSE

Sea-Doo GTX Limited
Farger
  •  

Med den største badeplattformen i bransjen og et avtakbart sete gjør GTX-modellene det mulig å slappe av eller nyte en piknik. Legg til musikken fra Bluetooth-lydsystemet* og ekstra last, f.eks. en kjøler og dagene dine på vannet blir aldri de samme mer. * Valgfritt med GTX 230 og tilbehør med GTX 170
Fra

kr 202 900
Be om pris

SPESIALTILBUD

22 220 KR I RABATT

På alle Sea-Doo 2019- og 2020-modeller.
motor

Rotax 1630 HO turboladet

tankkapasitet

NYHET 70 l (18,5 gal.)

passasjerkapasitet

3

DET VIKTIGSTE PÅ DIN SEA-DOO

LUKSERIØST UTSTYRT

Gir deg massevis ekstra, som et trekk til vannscooteren, USB-port, avtakbar tørrbag, sikkerhets-kit og eksklusive farger. Pluss dybdemåler, vanntemperaturmåler, VTS og mye mer.

 

UUNNVÆRLIG SEA-DOO-TILBEHØR

LIMITED-PAKKE

Gir deg eksklusivt ekstrautstyr som vannscootertrekk, USB-port, utstyr til oppbevaringsrommet og eksklusive farger. Pluss et ekkolodd, vanntemperaturmåler med mer.

MED PLASS TIL Å OPPHOLDE SEG OMBORD

STOR BADEPLATTFORM

Den første vannscooteren med bransjens største badeplattform. Flat, stabil og komfortabel; den er ideell for ombordstigning, avslapning og forberedelse til sport. Skap enda mer plass ved å fjerne baksetet.

REVOLUSJONERENDE STABILITET

ST³ SKROG

Om du kjører i høy fart og skjærer gjennom bølgene, slapper av i en stille bukt eller rett og slett skal stige ombord fra siden, gir det brede skroget bransjeledende stabilitet takket være et lavere tyngdepunkt og forbedret skrogdesign.

SMART OPPBEVARING

OPPBEVARING FORAN MED DIREKTE ADKOMST

Alt utstyret ditt er nå innen en armlengdes rekkevidde. Bransjens første oppbevaringsplass foran med direkte tilgang åpnes enkelt ved å løfte styre-enheten. Ikke nødvendig å stå. Det er den smarteste, vanntette oppbevaringsplassen vi noensinne har bygget i en vannscooter. Alt er klart for din neste opplevelse.

RASK. ENKEL. SIKKER.

LINQ FESTE-SYSTEM 

To sett med festepunkter for kjøleboks for fisk og ekstra LinQ tilbehør, slik som en liten kjølebag til lunsjen din og en bensinkanne hvis turen blir lang.

MUSIKK OMBORD

BLUETOOTH AUDIO SYSTEM

Bransjens første hel-integrerte, vanntette Audiosystem som holder moroa i gang overalt, med 100 watt systemeffekt, vanntette egenskaper, Bluetooth tilkopling, ekstern playback-kontroll for å sikre at den perfekte musikken alltid er ombord.

HOLD DEN TØRR OG LADET

VANNTETT TELEFONBOKS

Et vanntett oppbevaringsrom med integrert USB-port* sørger for at dine enheter, inkludert telefon eller kamera, holder seg ladet og klart til bruk - ryddig oppbevart i et støtsikkert, vanntett rom.

* kun standard på Limited-modellene

KOMFORT OG BEKVEMMELIGHET

TURFUNKSJONER

Tilbring hele dagen på tur med disse standardfunksjonene: Tiltstyring, fartsreguleringsmodus og langsom modus og en badestige for komfortens skyld.

VELG MOTORSTYRKE

KRAFTIG MOTOR

Rotax 1630 HO ACE turbomotor utstyrt med avansert forbrenningseffektivitetsteknologi for bedre akselerasjon.

STANS FORTERE OG LEGG TIL KAI UTEN BESVÆR

INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)

U.S. Coast Guard har siden 2009 anerkjent iBR for å ivareta bedre sikkerhet på vannet. Det Sea-Doo-eksklusive iBR (Intelligent Brake and Reverse) systemet er nå i sin tredje generasjon og gjør det mulig å stanse 48 m* tidligere enn vannscootere som ikke har brems. Føreren kan med begge hendene på rattet kople inn girene forover, bakover og i nøytral for stabil og trygg manøvrering i lave hastigheter.

* Basert på interne BRP-tester.

HELDIGITALT INSTRUMENT

7,6" BREDT DIGITALT DISPLAY

Det digitale displayet gir båtførerne en bedre brukeropplevelse når de beveger seg gjennom modusene og henter båtinformasjon. Den har også en automatisk demping på bakgrunnsbelysningen som sikrer høy synlighet under alle lysforhold. Det større displayområdet samt de store digitale tallene og bokstavene gir bedre synlighet når du kjører.   

EKSKLUSIVT FOR SEA-DOO

CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING

Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. 

Spesifikasjoner

L

LENGDE

345.1 cm

LENGDE

345.1 cm

B

BREDDE

125.5 cm

BREDDE

125.5 cm

L LENGDE : 345.1 cm
B BREDDE : 125.5 cm
motor

Rotax 1630 HO turboladet

tankkapasitet

NYHET 70 l (18

5 gal.)

passasjerkapasitet

3

Farge LIQUID GREY METALLIC AND BEACH BLUE METALLIC WITH AUDIO SYSTEM