radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

SPARK TRIXX

MORSOM SKØYER

Farger
  •  
  •  

Den enestående SPARK TRIXX™ er så morsom og så enkel å boltre seg med på vannet at du aldri ønsker at dagen skal ta slutt.
Fra

kr 89 900
Be om pris
rytterkapasitet

2 eller 3

motor

ROTAX 900 HO ACE

skrog

SPARK - LETT OG ENKEL Å HÅNDTERE

EN HELT NY MÅTE Å KJØRE PÅ

TRIXX

Nå kan du boltre deg i vannet som aldri før.  Det har aldri vært så enkelt og morsomt å gjøre triks.

Gjør aldri triks eller stunts når du har med deg passasjer.  Ikke gjør forsøk som ligger utenfor ditt ferdighetsnivå og erfaring.

BEDRE TRIKS, PÅ DIN KOMMANDO

VARIABELT TRIMSYSTEM (VTS) MED FORBEDRET REKKEVIDDE

Denne eksklusive Sea-Doo egenskapen gjør at du kan avgjøre hvor høyt du kan løfte nesen eller hvor dypt du kan grave den ned i vannet. Det har aldri vært så enkelt - og morsomt - å gjøre triks.

STÅ STØDIG 

FOTSTØTTER BAK

Kantene på trinnet gir bedre stabilitet og trygghet i ulike oppreiste kjørestillinger. Gjør det enklere å gjøre triks som en profesjonell.

FÅ GODT GREP

STYRE MED JUSTERBAR STYREFORHØYER

Justering av styret lar deg tilpasse opplevelsen til din personlige kjørestil. Flere posisjoner gir bedre mulighet til enkel manøvrering av vannscooteren uansett hvilke forhold det er på vannet.

SPILL FAVORITTMUSIKKEN DIN MENS DU HAR DET GØY

BRP BÆRBAR AUDIO FOR SPARK-MODELLER*

Lytt til musikken din enten du er ved, i eller på vannet med det vanntette og bærbare audioanlegget. 50 watt og Bluetooth-tilkopling med et ladbart lithiumbatteri og kontrollpute på høyttaleren gjør det enkelt å betjene både når du er på eller utenfor vannscooteren din.

*Ekstrautstyr kun med 3-seters Convenience-pakke

STANS FORTERE OG LEGG TIL KAI UTEN BESVÆR

INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)

Andre generasjon iBR-system er eksklusivt for Sea-Doo og hjelper deg å stoppe raskere. Det tilbyr dessuten bedre kontroll og manøvrering.

* Basert på BRPs interne tester av modeller uten iBR.

LETT OG STERKT MATERIALE

POLYTEC MATERIALE

Dette innovative og støtsikre materialet reduserer vekten på Sea-Doo SPARK for å levere topp ytelser. Pluss at fargen er mer motstandsdyktig mot riper enn glassfiber.

2 MODUSER SOM PASSER DIN KJØRESTIL

ELEKTRONISK GASSHENDEL (iTC)

Velg mellom en raskere eller en smidigere akselerasjon takket være Sport-modus som er tilgjengelig med Rotax 900 HO ACE-motoren, og Touring-modus som er tilgjengelig på alle modeller.

EKSKLUSIVT FOR SEA-DOO

CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING

Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. 

Spesifikasjoner

L

LENGDE

279 cm

LENGDE

279 cm

B

BREDDE

118 cm

BREDDE

118 cm

L LENGDE : 279 cm
B BREDDE : 118 cm
rytterkapasitet

2 eller 3

motor

ROTAX 900 HO ACE

skrog

SPARK - LETT OG ENKEL Å HÅNDTERE

Farge JALAPENO AND PEAR ORANGE CRUSH AND CHILI PEPPER

TILBEHØR OG

KJØREUTSTYR

LEV UT DIN KOMPLETTE SEA-DOO OPPLEVELSE

Spark_Hero