radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

SPARK

UNIK MORO

Sea-Doo Spark
Farger
  •  
  •  
  •  

SPARK er morsom å kjøre og lett å slepe med seg med vanlige biler. Den er konstruert for å få mest mulig ut av sommeren på vannet.
Fra

kr 67 900
Be om pris
motor

Rotax 900 ACE eller Rotax 900 HO ACE

tankkapasitet

30 l (7.9 gal)

passasjerkapasitet

2 (Rotax 900 ACE-motor og Rotax 900 HO ACE-motor) eller 3 (kun Rotax ACE HO-motor)

SLIPP MUSIKKEN LØS

BÆRBART BRP-LYDSYSTEM*

Lytt til musikken din på vannet eller på land med dette helt vanntette og mobile lydsystemet. Utstyrt med to 25 Watt høyttalere med Bluetooth-tilkobling og med et oppladbart litiumbatteri og kontrollpanel for enkel justering av og på vannscooteren.

* Tilbehør på alle Spark-modeller

ENDELØS MORO FOR ALLE

SETER TIL 2 ELLER 3

Enten du er på vannet med 2 eller 3 personer, er Sea-Doo SPARK tilgjengelig i 2- eller 3-seters konfigurasjoner*.

* 2-seters konfigurasjonen er tilgjengelig med Rotax 900 ACE- og Rotax 900 HO-motor. 3-seters konfigurasjonen er bare tilgjengelig med Rotax 900 HO ACE-motor

RASK OG DRIVSTOFFGJERRIG

ROTAX 900 ACE-MOTORER

Rotax 900 ACE-motoren er den drivstoffgjerrigste motoren på markedet og bruker bare 7,34 l (1,94 gal)* drivstoff i timen, og den raskere akselererende Rotax 900 HO ACE-motoren med flere hestekrefter bruker bare 9 l (2,4 gallon) i timen*. Begge er kompakte, lette og gir umiddelbar akselerasjon.

* Basert på intern BRP-testing.

SEA-DOO-EKSKLUSIVITETENE SETTER STANDARDEN

iBR 

Få mer kontroll med vårt eksklusive, intelligente bremse- og reverssystem (iBR)*

* Standard på Rotax 900 HO ACE

LETTE, STERKE MATERIALER

POLYTEC-MATERIALE

Dette robuste materialet, som nå er i sin andre generasjon, reduserer vekten på vannscooteren og leverer topp ytelse og effektivitet, og gjør vannscooteren enkel å slepe med de fleste biler. I tillegg gjør den innstøpte fargen den mer ripebestandig enn glassfiber. 

LEGG TIL LITT ATTITUDE

GRAPHIC KIT

Legg til et egendefinert Attitude Graphic Kit for å gjøre Sea-Doo SPARK enda mer spesiell. Det er et unikt tilpasningsalternativ som ingen andre tilbyr.

RASK. ENKEL. SIKKER.

LINQ SYSTEM 

Utforsk en revolusjonerende nyhet. Quick-Attach Rear Cargo LinQ-systemet kan nå legges til alle SPARK-modellene som tilbehør. For når du kan pakke med deg mer, leke mer, kjøre lengre og oppbevare mat og drikke kaldt og friskt, drar du ikke lenger bare på tur, du drar du på eventyr.

EN SEA-DOO-EKSKLUSIVITET

LUKKET KJØLESYSTEM

Denne teknologien hindrer at det kommer korroderende saltvann og skadelige forurensninger inn i motoren, og gir økt pålitelighet og trygghet.

Spesifikasjoner

L

LENGDE

2up: 279 cm
3up: 305 cm

LENGDE

2up: 279 cm
3up: 305 cm

B

BREDDE

118 cm

BREDDE

118 cm

L LENGDE : 2up: 279 cm
3up: 305 cm
B BREDDE : 118 cm
motor

Rotax 900 ACE eller Rotax 900 HO ACE

tankkapasitet

30 l (7.9 gal)

passasjerkapasitet

2 (Rotax 900 ACE-motor og Rotax 900 HO ACE-motor) eller 3 (kun Rotax ACE HO-motor)

Farge LICORICE AND MANGO VANILLA AND BLUEBERRY BLUE RASPBERRY AND PEAR

TILBEHØR OG

KJØREUTSTYR

LEV UT DIN KOMPLETTE SEA-DOO OPPLEVELSE

Spark_Hero