radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

SPARK

SKIKKELIG MORO

Farger
  •  
  •  
  •  

Bli nærmere kjent med bransjens rimeligste, morsomste, mest kompakte, drivstoffeffektive og lette vannscooter. Morsom å kjøre og enkel å slepe med liten bil, SPARK er designet for å gi deg best mulig utbytte av sommeren på vannet.
Fra

kr 66 900
Be om pris
rytterkapasitet

2

motor

Rotax 900 ACE / Rotax 900 HO ACE

skrog

SPARK - LETT OG ENKEL Å HÅNDTERE

ENDELØS MORO FOR ALLE

2 SETER

RASK OG DRIVSTOFFEFFEKTIV

ROTAX 900 ACE /

900 HO ACE MOTOR

Rotax 900 ACE-motoren er den mest drivstoffeffektive motoren på markedet og forbruker bare 7,34 liter drivstoff per time. Rotax 900 HO ACE med høyere effekt og raskere akselerasjon forbruker bare 9 liter per time. Begge er kompakte og lette med rask akselerasjon.

SEA-DOO EKSKLUSIVT UTSTYR SETTER STANDARDEN

iBR OG CONVENIENCE-PAKKE PLUSS

Få mer kontroll med vårt eksklusive Intelligent Brake and Reverse (iBR)-system og mer moro overalt du befinner deg med det nye BRP bærbare audioanlegget for SPARK-modeller.* Legg til oppbevarings-kit foran slik at du kan ta med dine personlige eiendeler og gjør ombordstigningen lettere med Sea-Doo ombordstigningstrinn. Gled deg i tillegg over ekstra sikkerhet med tyverisikringsnøkkel.

*Ekstrautstyr kun med 2-seters Convenience-pakke

LETT OG STERKT MATERIALE

POLYTEC MATERIALE

Dette innovative materialet reduserer vekten på vannscooteren for å levere toppytelser, selv med mindre motorer, og gjør den lettere å trekke med de fleste personbiler. Pluss at fargen er mer motstandsdyktig mot riper enn glassfiber. 

LITT MER ATTITUDE

DEKAL KIT

Legg til et spesialtilpasset Attitude dekal kit for å gjøre din Sea-Doo SPARK enda mer spesiell. Det er en unik spesialtilpasning som ingen andre tilbyr.

RASK. ENKEL. SIKKER.

LINQ SYSTEM 

Hurtigfestende LinQ-system for last bak som er standard på vår nyeste Sea-Doo-plattform kan nå tilføyes på alle de øvrige modellene*. Fordi du kan ta med deg mer, leke mer, kjøre lenger og holde mat og drikke avkjølt og friskt, tar du ikke bare en liten svipptur på vannet, du tar en utflukt.

*Unntatt på SPARK 2-UP. Ekstra LinQ grunnmonteringssett er nødvendig for å montere LinQ tilbehør på ikke utstyrte modeller.  

EKSKLUSIVT FOR SEA-DOO

CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING

Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. 

Spesifikasjoner

L

LENGDE

2up: 279 cm
3up: 305 cm

LENGDE

2up: 279 cm
3up: 305 cm

B

BREDDE

118 cm

BREDDE

118 cm

L LENGDE : 2up: 279 cm
3up: 305 cm
B BREDDE : 118 cm
rytterkapasitet

2

motor

Rotax 900 ACE / Rotax 900 HO ACE

skrog

SPARK - LETT OG ENKEL Å HÅNDTERE

Farge LICORICE AND MANGO VANILLA AND BLUEBERRY PINEAPPLE AND CANDY BLUE

TILBEHØR OG

KJØREUTSTYR

LEV UT DIN KOMPLETTE SEA-DOO OPPLEVELSE

Spark_Hero