radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

GTI SE

MER BEKVEMMELIGHET, KOMFORT OG MORO FOR HELE FAMILIEN

Farger
  •  

Opplev mer bekvemmelighet, komfort og morsomme dager for hele familien med GTI SE vannscooter med touring-sete, ombordstigningsstige og Variabelt Trim System (VTS).
Fra

kr 128 900
Be om pris
rytterkapasitet

3

motor

Rotax 1503 NA (GTI SE 155)

skrog

GTI : Medgjørlig + Kvikk

VELG DIN MOTORSTØRRELSE

2 MOTORALTERNATIVER

Velg en av de tre anerkjente Rotax-motorene som alle er pålitelige, morsomme og med god drivstofføkonomi; Rotax 1503 NA.

TILFØY ENDA MER FLEKSIBILITET

KOMFORTABLE EGENSKAPER

Denne modellen kommer med 116,6 l oppbevaringsplass, touring-sete, ombordstigningsstige og ekstra instrumenter (drivstofforbruk, klokke) som standard.

STANS FORTERE OG LEGG TIL UTEN BESVÆR

INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)

U.S. Coast Guard har siden 2009 anerkjent iBR for å ivareta bedre sikkerhet på vannet. Det Sea-Doo-eksklusive iBR (Intelligent Brake and Reverse) systemet er nå i sin tredje generasjon og gjør det mulig å stanse 48 m* tidligere enn vannscootere som ikke har brems. Føreren kan med begge hendene på rattet kople inn girene forover, bakover og i nøytral for stabil og trygg manøvrering i lave hastigheter.

* Basert på interne BRP-tester.

FINJUSTER HVORDAN VANNSCOOTEREN LIGGER I VANNET

VARIABELT TRIM SYSTEM (VTS)

Juster nesevinkelen på vannscooteren høyere (bedre stabilitet i høye hastigheter) eller lavere (for vannsport og hurtigstart) basert på dine preferanser, vannforholdene og antall passasjerer.

3 MODUSER SOM PASSER DIN KJØRESTIL

ELEKTRONISK GASSKONTROLL (Intelligent Throttle Control=iTC)

Velg hvordan du ønsker ytelsene dine takket være ulike kjøremoduser som Touring, Sport og ECO - tilgjengelig via det digitale informasjonssenteret i din vannscooter.

EKSKLUSIVT FOR SEA-DOO

CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING

Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. 

JUSTER FARTEN OG BESKYTTELSEN

TYVERISIKRING OG iCONTROL LEARNING KEY

Et digitalt kodet sikkerhetssystem helt unik for din vannscooter, virker som effektiv tyveribeskyttelse. Learning Key begrenser hastigheten for nybegynnere.

Spesifikasjoner

L

LENGDE

336.8 cm

LENGDE

336.8 cm

B

BREDDE

123.1 cm

BREDDE

123.1 cm

L LENGDE : 336.8 cm
B BREDDE : 123.1 cm
rytterkapasitet

3

motor

Rotax 1503 NA (GTI SE 155)

skrog

GTI : Medgjørlig + Kvikk

Farge BEACH BLUE METALLIC AND LAVA GREY

TILBEHØR OG

KJØREUTSTYR

LEV UT DIN KOMPLETTE SEA-DOO OPPLEVELSE

GTI_Hero