radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

WAKE 170

LAGET FOR Å GJØRE MAKSIMALT UT AV WAKE

Sea-Doo Wake 170
Farger
  •  

Grip wakeboardet, skaten, surfen eller noe annet du kan ha i vannet. Takket være eksklusive slepefokuserte funksjoner som Skimodus, LinQ vannskimast og et brettstativ, er det ingen andre vannscootere du vil slepes bak.
Fra

kr 134 900
Be om pris
motor

NYHET Rotax 1630 HO ACE

tankkapasitet

60 l (15,9 gal.)

passasjerkapasitet

3

MUSIKKANLEGG OMBORD

BLUETOOTH-LYDANLEGG

Kjør til takten av din egen tromme med et førsteklasses 100 W BRP-lydsystem*. Ved å sveipe med fingeren kan du lage den stemningen du ønsker med bransjens første produsentinstallerte, skikkelig vanntette og fullt integrerte Bluetooth‡ lydsystem. Med fjernkontrollen på venstre høyttaler kan du raskt og enkelt veksle mellom låter og endre volum.

* Standard på WAKE PRO og tilbehør til WAKE 170

PLASS OMBORD

STOR BADEPLATTFORM

Badeplattformen er nå flatere, mer stabil og komfortabel, og ideell til ombordstigning, avslapning og klargjøring til vannsport. Lag enda mer plass ved å fjerne baksetet.

VANNSPORT FOR ALLE

WAKE-PAKKE

Å glede seg over vannsport fra Sea-Doo har aldri vært enklere takket være tre eksklusive funksjoner, inkludert uttrekkbar LinQ vannskimast, skimodus og brettstativ.

KJØR ALLTID I GANG SOM EN PROFF

VANNSKIMODUS

Denne eksklusive funksjonen lar brukeren velge forhåndsprogrammerte akselerasjons- og hastighetsprofiler for gjentatte og presist kontrollerte vannski- og wakeboard-igangkjøringer, i tillegg til fordelen med to andre kjøremoduser (Sport og ECO).

RASK OG MORSOM

STABILT SKROG

Omdesignet skrog og lavere tyngdepunkt gir forbedret stabilitet og trygghet, med eller uten passasjerer. Enkel og morsom å kjøre.

ROBUST OG LETT

POLYTEC-MATERIALE

Dette robuste materialet, som nå er i sin andre generasjon, reduserer vekten på vannscooteren og leverer topp ytelse og effektivitet, og gjør vannscooteren enkel å slepe med de fleste biler. I tillegg gjør den innstøpte fargen den mer ripebestandig enn glassfiber. 

OPPBEVAR DET DU VIL

STØRRE FRONTOPPBEVARING

Den største oppbevaringsplassen i sin kategori* (152 l / 40,2 gal.) lar deg oppbevare mye utstyr.

* Produsentenes nettsteder. Basert på modeller med lignende priser.

HOLD DET TØRT OG OPPLADET

VANNTETT TELEFONROM

Et vanntett rom med integrert USB-port* som gjør at utstyret ditt, f.eks. telefoner eller actionkameraer, alltid er oppladet og klare til bruk – i en støtabsorberende, vanntett vugge.

*USB-port kan leveres som tilbehør. 

HOPP UTI ELLER KOM OPP

OMBORDSTIGNINGSTRINN

Gjør det enkelt å komme opp på vannscooteren etter å ha hatt det morsomt i vannet. Med nedfellbar design.

INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)

iBR-systemet (intelligent brems og revers), anerkjent av U.S. Coast Guard for å forbedre båtsikkerheten og nå i sin tredje generasjon, gir mulighet til å stoppe raskere. Med begge hendene på rattet kan båtføreren sette giret i forover, fri og revers og få stabil, problemfri manøvrering ved lave hastigheter.

EKSKLUSIVT FOR SEA-DOO

CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING

Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren.

Spesifikasjoner

L

Length

130.6" /
331.8 cm

Length

130.6" /
331.8 cm

W

Width

49.2" /
125 cm

Width

49.2" /
125 cm

L Length : 130.6" /
331.8 cm
W Width : 49.2" /
125 cm
motor

NYHET Rotax 1630 HO ACE

tankkapasitet

60 l (15

9 gal.)

passasjerkapasitet

3

Farge MALIBU BLUE AND NEON YELLOW

CAPACITY

ENGINE

DIMENSIONS

GAUGE

HULL

WEIGHT

FEATURE HIGHLIGHTS

OTHER FEATURES

WARRANTY