radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

WAKE PRO 230

STABILITET OG MUSIKK FOR Å SLEPE SOM EN PROFF

Sea-Doo Wake Pro 230
Farger
  •  

WAKE PRO-modellen leverer den mest stabile kjøreturen i bransjen. Med ekstra god plass, enkel ombordstigning og et seriøst 100 W Bluetooth-lydsystem, mener Wake PRO alvor.
Fra

kr 169 900
Be om pris
motor

Rotax 1630 ACE turboladet

tankkapasitet

NYHET 70 l (18,5 gal.)

passasjerkapasitet

3

VANNSPORT FOR ALLE

WAKE-PAKKE

Å glede seg over vannsport fra Sea-Doo har aldri vært enklere takket være tre eksklusive funksjoner, inkludert uttrekkbar LinQ vannskimast, skimodus og brettstativ.

KJØR ALLTID I GANG SOM EN PROFF

VANNSKIMODUS

Denne eksklusive funksjonen lar brukeren velge forhåndsprogrammerte akselerasjons- og hastighetsprofiler for gjentatte og presist kontrollerte vannski- og wakeboard-igangkjøringer, i tillegg til fordelen med to andre kjøremoduser (Sport og ECO).

PLASS TIL Å OPPHOLDE SEG OMBORD

STOR BADEPLATTFORM

Den første vannscooteren på vannet med bransjens største badeplattform. Flat, stabil og komfortabel; den er ideell for ombordstigning, avslapning og forberedelse til sport. Skap enda mer plass ved å fjerne baksetet.

MUSIKK OMBORD

BLUETOOTH AUDIO SYSTEM

Bransjens første hel-integrerte, vanntette Audiosystem som holder moroa i gang overalt, med 100 watt systemeffekt, vanntette egenskaper, Bluetooth tilkopling, ekstern playback-kontroll for å sikre at den perfekte musikken alltid er ombord.

HOLD DEN TØRR OG LADET

VANNTETT TELEFONBOKS

Et vanntett oppbevaringsrom med integrert USB-port* sørger for at dine enheter, inkludert telefon eller kamera, holder seg ladet og klart til bruk - ryddig oppbevart i et støtsikkert, vanntett rom.

* standard kun på Limited-modellene

HOPP UTI ELLER KOM OPP

OMBORDSTIGNINGSTRINN

Gjør det enkelt å komme opp på vannscooteren etter å ha hatt det morsomt i vannet. Med nedfellbar design.

REVOLUSJONERENDE STABILITET

ST³ SKROG

Om du kjører i høy fart og skjærer gjennom bølgene, slapper av i en stille bukt eller rett og slett skal stige ombord fra siden, gir det brede skroget bransjeledende stabilitet takket være et lavere tyngdepunkt og forbedret skrogdesign.

SMART OPPBEVARING

OPPBEVARING FORAN MED DIREKTE ADKOMST

Alt utstyret ditt er nå innen en armlengdes rekkevidde. Bransjens første oppbevaringsplass foran med direkte tilgang åpnes enkelt ved å løfte styre-enheten. Ikke nødvendig å stå. Det er den smarteste, vanntette oppbevaringsplassen vi noensinne har bygget i en vannscooter. Alt er klart for din neste opplevelse.

MER KRAFT PÅ VANNET

ROTAX 1630 ACE TURBOLADET MOTOR

Masse hestekrefter som får frem smilet, med avhengighetsskapende akselerasjon fra Rotax 1630 ACE turboladet motor med imponerende dreiemoment og stor drivstofføkonomi. 

INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)

iBR-systemet (intelligent brems og revers), anerkjent av U.S. Coast Guard for å forbedre båtsikkerheten og nå i sin tredje generasjon, gir mulighet til å stoppe raskere. Med begge hendene på rattet kan båtføreren sette giret i forover, fri og revers og få stabil, problemfri manøvrering ved lave hastigheter.

EKSKLUSIVT FOR SEA-DOO

CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING

Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren.

Spesifikasjoner

L

LENGDE

345.1 cm

LENGDE

345.1 cm

B

BREDDE

125.5 cm

BREDDE

125.5 cm

L LENGDE : 345.1 cm
B BREDDE : 125.5 cm
motor

Rotax 1630 ACE turboladet

tankkapasitet

NYHET 70 l (18

5 gal.)

passasjerkapasitet

3

Farge MALIBU BLUE AND NEON YELLOW

TILBEHØR OG

KJØREUTSTYR

LEV UT DIN KOMPLETTE SEA-DOO OPPLEVELSE

Wake-Pro-Hero