radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

GTR 230

TILGJENGELIGE KREFTER OG YTELSER

Farger
  •  
  •  

Denne vannscooteren er en av de enkleste måtene å begynne med muskelmotorer på. Den kommer med en kraftig, turboladet Rotax-motor, og den er nå utstyrt med det eksklusive LinQ Quick-festesystemet for last, og Bluetooth-lydsystemet.
Fra

kr 144 900
Be om pris
motor

Rotax 1630 ACE turboladet

tankkapasitet

60 l (15,9 gal.)

passasjerkapasitet

3

MUSIKKANLEGG OMBORD

BLUETOOTH-LYDANLEGG

Denne vannscooteren er en av de enkleste måtene å begynne med muskelmotorer på. Den kommer med en kraftig, turboladet Rotax-motor, og den er nå utstyrt med det eksklusive LinQ Quick-festesystemet for last, og Bluetooth-lydsystemet.

RASK. ENKEL. SIKKER.

CARGO LINQ-SYSTEM BAK

Ekstra oppbevaringsplass bak er nå mulig med det sikre Quick-Attach LinQ-systemet. Det gjør det enkelt å hekte på en drivstofftralle, bag, kjølebag og mer, bak i båten ved å bruke to praktiske, integrerte festepunkter.

PLASS OMBORD

STOR BADEPLATTFORM

Badeplattformen er nå flatere, mer stabil og komfortabel og ideell til ombordstigning, avslapning og klargjøring til vannsport. Lag enda mer plass ved å fjerne baksetet.

MER KRAFT PÅ VANNET

ROTAX 1630 ACE TURBOLADET MOTOR

Masse hestekrefter som får deg til å smile, med avhengighetsskapende akselerasjon fra en Rotax 1630 ACE turboladet motor med imponerende dreiemoment og stor drivstofføkonomi. 

RASK OG MORSOM

STABILT SKROG

Omdesignet skrog og lavere tyngdepunkt gir forbedret stabilitet og trygghet, med eller uten passasjerer. Enkel og morsom å kjøre.

OPPBEVAR DET DU VIL

STØRRE FRONTOPPBEVARING

Den største oppbevaringsplassen i sin kategori * (152 l / 40,2 gal.) lar deg lagre mye utstyr.

* Produsentenes nettsteder. Basert på modeller med lignende priser.

HOLD DET TØRT OG OPPLADET

VANNTETT TELEFONROM

Et vanntett rom med integrert USB-port* som gjør at utstyret ditt, f.eks. telefoner eller actionkameraer, alltid er oppladet og klare til bruk – i en støtabsorberende, vanntett vugge.

*USB-port kan leveres som tilbehør. 

GIR RASKERE AKSELERASJON

SPORTSMODUS

Den mest responsive modusen som gir deg topp ytelse fra vannscooteren.

EKSKLUSIVT FOR SEA-DOO

CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING

Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. 

INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)

iBR-systemet (intelligent brems og revers), anerkjent av U.S. Coast Guard for å forbedre båtsikkerheten og nå i sin tredje generasjon, gir mulighet til å stoppe raskere. Med begge hendene på rattet kan båtføreren sette giret i forover, fri og revers og få stabil, problemfri manøvrering ved lave hastigheter.

Spesifikasjoner

L

LENGDE

336.8 cm

LENGDE

336.8 cm

B

BREDDE

123.1 cm

BREDDE

123.1 cm

L LENGDE : 336.8 cm
B BREDDE : 123.1 cm
motor

Rotax 1630 ACE turboladet

tankkapasitet

60 l (15

9 gal.)

passasjerkapasitet

3

Farge ECLIPSE BLACK AND NEON YELLOW ECLIPSE BLACK AND NEON YELLOW WITH AUDIO SYSTEM

TILBEHØR OG

KJØREUTSTYR

LEV UT DIN KOMPLETTE SEA-DOO OPPLEVELSE

GTR_230_Hero