radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

RXP-X RS 300

ULTIMAT RACINGVANNSCOOTER

Sea-Doo RXP-X RS 300
Farger
  •  
  •  

Den ultimate, avanserte racingvannscooteren kombinerer kraft, kjøreegenskaper og kontroll bedre enn alt annet på vannet. Og med Rotax 1630 HO ACE turboladet motor kommer ikke noe annet i nærheten av deg på kurs mot bøyen.
Fra

kr 178 900
Be om pris
motor

ROTAX 1630 HO ACE TURBOLADET

tankkapasitet

60 L (15 9 GAL.)

passasjerkapasitet

2

DEN KRAFTIGSTE MOTOREN PÅ EN SEA-DOO, NOENSINNE

ROTAX 1630 ACE MOTOR

Superladet med en ekstern intercooler leverer Advanced Combustion Efficiency (ACE)-teknologien høy effektivitet og forbløffende akselerasjon. Dette er den kraftigste motoren på en Sea-Doo og produserer imponerende 300 hk.

EN KOMPLETT FØRERFOKUSERT OPPLEVELSE

ERGOLOCK-SYSTEM

Bli ett med maskinen ved å "låse" kroppen din for enklere manøvrering og mer kontroll, takket være en smalt racing-sete, spesielt skråstilte fotbrønnkanter og justerbar ergonomisk styring (AES).

JUSTER STYRET

RACINGSTYRE MED JUSTERBAR STYREFORHØYER

Med opp til 37 mm vertikal justeringsrekkevidde er teleskopstyret klar til å håndtere de krevende forholdene som førere av alle størrelser kan møte.

HOLD DEG KLISTRET PÅ VANNET

T³ SKROG

Klar, ferdig, kjør. Et dypt V-formet skrog — favoritten til våre Sea-Doo X-Team racere — med enestående kontroll og presisjon for skarpe svinger og med fantastiske manøvreringsegenskaper.

SVING SOM EN VINNER

JUSTERBARE X SPONSONER

Et effektivt design som forbedrer stabiliteten ved svinging. Med 3-posisjoners justering basert på ferdigheter og kjøreforhold: høyere for en mer lekende freeride-opplevelse, eller lavere for mer aggressiv svinging. Finnen forbedrer også hellingsvinkelen ved svinging.

FINJUSTERING MED FINGERTUPPENE

VARIABELT TRIMSYSTEM MED LAUNCH-CONTROL

Rask tilgang til det variable trimsystemet (VTS – Variable Trim System) på rattet for å finjustere kjøreegenskapene etter båtførerens preferanser, forholdene på sjøen og antall passasjerer. Pluss en styreaktivert launch-kontroll som gir perfekt kontrollert akselerasjon.

INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)

iBR-systemet (intelligent brems og revers), anerkjent av U.S. Coast Guard for å forbedre båtsikkerheten og nå i sin tredje generasjon, gir mulighet til å stoppe raskere. Med begge hendene på rattet kan båtføreren sette giret i forover, fri og revers og få stabil, problemfri manøvrering ved lave hastigheter.

HELDIGITALT INSTRUMENT

7,6" BREDT DIGITALT DISPLAY

Det digitale displayet gir båtførerne en bedre brukeropplevelse når de beveger seg gjennom modusene og henter båtinformasjon. Den har også en automatisk demping på bakgrunnsbelysningen som sikrer høy synlighet under alle lysforhold. Det større displayområdet samt de store digitale tallene og bokstavene gir bedre synlighet når du kjører.   

EKSKLUSIVT FOR SEA-DOO

CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING

Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. 

Spesifikasjoner

L

LENGDE

331.6 cm

LENGDE

331.6 cm

B

BREDDE

122.7 cm

BREDDE

122.7 cm

L LENGDE : 331.6 cm
B BREDDE : 122.7 cm

Farge CALIFORNIA GREEN METALLIC AND BLACK ECLIPSE BLACK AND LAVA RED

TILBEHØR OG

KJØREUTSTYR

LEV UT DIN KOMPLETTE SEA-DOO OPPLEVELSE

GTR_230_Hero