radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

RXT-X RS 300

VANNSCOOTER MED ULTIMATE OFFSHOREEGENSKAPER

Sea-Doo RXT-X RS 300
Farger
  •  
  •  
  •  
  •  

Den revolusjonerende lettere plattformen kombinert med Ergolock-systemet maksimerer kontrollen under alle forhold, og gjør RXT-X RS til den nye målestokken for kjøreegenskaper i grov sjø. Med 96 km/t er målet bare noen få sekunder unna.
Fra

kr 188 900
Be om pris
motor

Rotax 1630 HO ACE turboladet

tankkapasitet

70 l (18,5 gal.)

passasjerkapasitet

3

LÅS SETET DITT

ERGOLOCK SYSTEM MED MODULÆRT SETE

Det smale racingsetet plasserer knærne dine nærmere hverandre i en naturlig kjørestilling og forbedrer kjøringen i stående stilling. I tillegg gir det avtakbare baksetet enda mer plass for avslapning, soling eller en picnik.

REVOLUSJONERENDE STABILITET

ST³ SKROG

Om du kjører i høy fart og skjærer gjennom bølgene, slapper av i en stille bukt eller rett og slett skal stige ombord fra siden, gir det brede skroget bransjeledende stabilitet takket være et lavere tyngdepunkt og forbedret skrogdesign.

PLASS TIL Å LEVE OMBORD

STOR BADEPLATTFORM

Den første vannscooteren på vannet med bransjens største badeplattform. Flat, stabil og komfortabel; den er ideell for ombordstigning, avslapning og forberedelse til sport. Skap enda mer plass ved å fjerne baksetet.

SMART OPPBEVARING

OPPBEVARING FORAN MED ENKEL TILGANG

Alt utstyret ditt er nå innen en armlengdes rekkevidde. Bransjens første oppbevaringsplass foran med direkte tilgang åpnes enkelt ved å løfte styre-enheten. Ikke nødvendig å stå. Det er den smarteste, vanntette oppbevaringsplassen vi noensinne har bygget i en vannscooter. Alt er klart for din neste opplevelse.

RASK. ENKEL. SIKKER.

LINQ FESTE-SYSTEM 

Ekstra oppbevaring bak er nå mulig med det sikre, hurtigfestende LinQ-systemet. Det sørger for enkel festing av en bensinkanne eller en kjøleboks bak på vannscooteren din ved hjelp av to praktiske, integrerte festepunkter.

DEN KRAFTIGSTE MOTOREN PÅ EN SEA-DOO, NOENSINNE

ROTAX 1630 ACE MOTOR 

Superladet med en ekstern intercooler leverer Advanced Combustion Efficiency (ACE)-teknologien høy effektivitet og forbløffende akselerasjon. Dette er den kraftigste motoren på en Sea-Doo og produserer imponerende 300 hk. 

TA YTELSENE ET SKRITT VIDERE

X PAKKE

Legg til ytelsespakken. Med X-sponsoner for svingstabilitet og vårt innovative ErgoLock-system med smalt racingsete, spesielle skrå fotbrønnkanter og justerbar X-styring, smelter du og vannscooteren din sammen til en enhet.

FINJUSTERING MED FINGERTUPPENE

VARIABELT TRIMSYSTEM MED LAUNCH-CONTROL

Rask tilgang til det variable trimsystemet (VTS – Variable Trim System) på rattet for å finjustere kjøreegenskapene etter båtførerens preferanser, forholdene på sjøen og antall passasjerer. Pluss en styreaktivert launch-kontroll som gir perfekt kontrollert akselerasjon.

MUSIKK OMBORD

BLUETOOTH AUDIO SYSTEM

Bransjens første hel-integrerte, vanntette Audiosystem som holder moroa i gang overalt, med 100 watt systemeffekt, vanntette egenskaper, Bluetooth tilkopling, ekstern playback-kontroll for å sikre at den perfekte musikken alltid er ombord.

HOLD DEN TØRR OG LADET

VANNTETT TELEFONBOKS

Et vanntett oppbevaringsrom med integrert USB-port* sørger for at dine enheter, inkludert telefon eller kamera, holder seg ladet og klart til bruk - ryddig oppbevart i et støtsikkert, vanntett rom.

* kun standard på Limited-modellene

INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)

iBR-systemet (intelligent brems og revers), anerkjent av U.S. Coast Guard for å forbedre båtsikkerheten og nå i sin tredje generasjon, gir mulighet til å stoppe raskere. Med begge hendene på rattet kan båtføreren sette giret i forover, fri og revers og få stabil, problemfri manøvrering ved lave hastigheter.

HELDIGITALT INSTRUMENT

7,6" BREDT DIGITALT DISPLAY

Det digitale displayet gir båtførerne en bedre brukeropplevelse når de beveger seg gjennom modusene og henter båtinformasjon. Den har også en automatisk demping på bakgrunnsbelysningen som sikrer høy synlighet under alle lysforhold. Det større displayområdet samt de store digitale tallene og bokstavene gir bedre synlighet når du kjører.   

EKSKLUSIVT FOR SEA-DOO

CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING

Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. 

Spesifikasjoner

L

LENGDE

353.5 cm

LENGDE

353.5 cm

B

BREDDE

122.4 cm

BREDDE

122.4 cm

L LENGDE : 353.5 cm
B BREDDE : 122.4 cm
motor

Rotax 1630 HO ACE turboladet

tankkapasitet

70 l (18

5 gal.)

passasjerkapasitet

3

Farge CALIFORNIA GREEN METALLIC AND BLACK CALIFORNIA GREEN METALLIC AND BLACK WITH AUDIO SYSTEM ECLIPSE BLACK AND LAVA RED ECLIPSE BLACK AND LAVA RED WITH AUDIO SYSTEM

TILBEHØR OG

KJØREUTSTYR

LEV UT DIN KOMPLETTE SEA-DOO OPPLEVELSE

GTR_230_Hero